Κεφαλονιά: «Το απήγαγαν το παιδί μου και το πήγαν εκεί» - Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Ημερομηνία:
Σήμερα 23/4/2026, 12:16 - Εμφανίσεις: 19
«Δεν έχω λόγο να ζήσω άλλο.
Το παιδί μου θέλω εγώ.
Δεν έχω να μου πάρει κανένας τίποτα», δήλωσε ο κ.
Χαράλαμπος, πατέρας της άτυχης 19χρονης Μυρτώς που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της στην Κεφαλονιά.
«Εγώ σκέφτομαι με τι τρόπο να το αντιμετωπίσω το πρωί και μετά να φύγω, γιατί με φωνάζει να πάω μαζί της.
Αυτό το αγγελούδι.
Δεν έχω λόγο να ζήσω άλλο» Ο πατέρας της 19χρονης μιλώντας στον ANT1 υποστήριξε ότι «το απήγαγαν το παιδί μου και το πήγαν εκεί», αναφερόμενος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Κεφαλονιά όπου έγιναν όλα εκείνη τη μοιραία νύχτα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Κεφαλονιά: «Με φωνάζει να πάω μαζί της» Ειδικότερα, ο πατέρας της 19χρονης είχε τον εξής διάλογο με δημοσιογράφο της εκπομπής.
– Κύριε Χαράλαμπε, η απόφαση της προφυλάκισής τους σας ανακουφίζει λίγο; Με αηδιάζει.
Γιατί έκαναν 15 ώρες να βγάλουν απόφαση για ένα φρικιαστικό έγκλημα σε ένα αγγελούδι.
Ένα γατάκι το κλωτσάει κάποιος στον δρόμο και τρώει 10 χρόνια κάθειρξη και 30.000 ευρώ πρόστιμο και μου λέτε τώρα… Το παιδί μου θέλω εγώ.
Δεν έχω να μου πάρει κανένας τίποτα.
Δεν υπολογίζω τίποτα.
Είμαι 82 χρονών.
Για ό,τι ζούσα μου το πήρατε.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); – Για κάποιες φωνές που λένε ότι η κόρη σας είχε πάρει έναν κακό δρόμο.
Τι τους απαντάτε; Δεν υπάρχει.
Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί.
Ήταν όμορφη.
Είδατε; Λοιπόν, ήταν όπως ήταν όμορφη, ήταν χίλια εκατομμύρια φορές ανώτερη στην ψυχή.
– Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του 66χρονου;googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Μιλάμε για οργανωμένη σπείρα.
Μιλάμε για παγίδες.
Ένας που πληρώνει, που στέλνει λεφτά και τον παραμυθιάζει ο υπαρχηγός, για να ψήσει το παιδί μου να το πάρουν.
Το παιδί μου το είχαν για να το απαγάγουν.
Η κυρία Μιράντα είναι με χάπια.
Κι εγώ τα ίδια είμαι.
Εγώ σκέφτομαι με τι τρόπο να το αντιμετωπίσω το πρωί και μετά να φύγω, γιατί με φωνάζει να...